The Best Legal Steroids

Navigation

KADA?

23. i 24. mart

GDE?

Hotel Hilton, Beograd
Total Motivation – Odustajanje nije opcija!

Da li zelite da ostvarite vrhunske rezultate?

Motivacija se stvara onog trenutka kada se pokrenemo!
Zato prestanite da cekate da budete motivisani i naucite kako da se pokrenete!
Vise o svemu tome naucicete na treningu koji obraduje upravo polje motivacije!
Dogadaj koji ce vam zauvek promeniti zivot!

Upoznajte se sa tehnikama, strategijama i alatima koji ce vam pomoci da ostvarite sve ono sto ste oduvek zeleli.

Total Motivation je nesvakidasnji, uzbudljiv i savremeni trening koji organizuje Sinisa Ubovic, jedan od najvecih regionalnih strucnjaka iz oblasti licnog razvoja i jedan od 12 trenera na celom svetu, koji poseduje licencu za obucavanje buducih trenera Heal Your Life programa baziranog na metodologiji Lujze Hej (Louise L. Hay). Vodeci je motivacioni trener i govornik koji sva svoja stecena znaja i vestine sa velikim uspehom vec godinama prenosi pojedincima i kompanijama.

Ovaj trening ce vam pomoci da ostvarite vrhunske rezultate, da bolje razumete polje motivacije i da razradite svoju zivotnu strategiju. Ako zelite da povecate svoje personalne i zivotne standarde, ako ste spremni da postanete jos bolji u onome u cemu ste do sada bili dobri i ako ste posveceni svom licnom razvoju onda je ovaj trening idealna prilika da uvecate svoje rezultate!

Ono sto ce svaki polaznik poneti sa Total Motivation treninga su:

 • Mnostvo prakticnih i efikasnih vezbi
 • Jasniju sliku o sebi i svojim potencijalima
 • Pojacano osecanje licne vrednosti
 • Drugaciji pogled i reakciju na stres
 • Kontakti sa onima koji na slican nacin razmisljaju
 • Konkretno iskustvo

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Uz trening Total Motivation:

 • Potpuno cete promenite sliku koju imate o sebi i svojim sposobnostima
 • Otkricete nacine i tehnike da svakodnevno podignete nivo svoje energije i motivacije
 • Bicete motivisani da ostvarite vrhunske rezultate
 • Naucicete da motivisite kako sebe tako i one oko vas: kolege, zaposlene, timove, clanove porodice
 • Shvaticete da i te kako mozete biti ukljuceni u svaki segment svog zivota i to bez prevelikog napora i odricanja
 • Bicete fokusiraniji na ostvarenje svojih ciljeva
 • Naucicete da odvojite vazno od nevaznog
 • Imacete vise zelje i volje da istrajete
 • Naucicete kako da pokrenete svoju unutrasnju snagu
 • Bicete podrzani na putu do uspeha

Sta drugi kazu o treningu?
Najznacajnije mi je to sto sam cula razlicite ljudske sudbine i zivote, i jos vise prosirila svoje vidike po pitanju razumevanja sebe i drugih. Naucila sam sta zaista znaci obavezati se i ispuniti obecanje.

Jasmina Tarbuk

Ovaj trening bih preporucila rodenom bratu. Stalo mi je da shvati da sve od njega zavisi, samo od njega i da je jedini on odgovoran za ono sto mu se desava a i za ono sto mu se ne desava.

Aleksandra Pavlovic

Seminar me je ucvrstio u uverenju da Odustajanje nije i ne sme bit opcija, odustajanje od sebe, od svojih zelja i snova, od ljubavi, od cistote svoje duse…

Milica Catic

Sinisa hvala ti za sve korisne tehnike za to kako da dodem do cilja. Stekla sam uvid u svoj zivot, sve sto sam postigla i sto zelim da postignem, i svest da sam srecna, kakve god da su okolnosti, tvoja energija je neprepotentna, jednostavna, pleni, svida mi se sto u tvom nastupu nema arogancije i gordosti i zato sve sto pricas dopire do mog srca.

Natasa Cujic

Ovo je jedan od najboljih seminara na kojima sam bila, iako sam prosla brojne seminare i edukacije i u Srbiji i u insotranstvu i zbog toga ’Hvala do neba i zemlje’! Osim jos jedne spoznaje koliko smo svi jedno, koliko smo povezani i koliko slucajnosti ne postoje, a jedino cuda i jesu moguca, spoznala sam da je u ranjivosti najveca snaga. Ja sam sebi dozvolila ranjivost radeci vezbe sa nepoznatim ljudima i snaga, koja se u meni probudila samim otvaranjem srca, bila je opipljiva.

Vera Marinkovic

Trener

Sinisa je glumac, pisac i medunarodno prizanti trener licnog razvoja.
Vodeca je licnost na polju motivacije, savremenog liderstva i primenjene duhovnosti. Iza sebe ima dvadeset godina dugu glumacku karijeru. Autor je sedam knjiga od kojih su gotovo sve automatski postale bestseleri. Kao neko ko svemu pristupa temeljno, usavrsavao se na gotovo svim kontinentima, uceci od najistaknutijih imena i najpriznatijih strucnjaka, ma koje polje da je u pitanju.Vise od 20.000 ljudi prisustvovalo je njegovim predavanjima, radionicama, treninzima i seminarima u poslednjih nekoliko godina. Njegova ucenja pomazu ljudima da otkriju i primene puni potencijal sopstvenih snaga na putu licnog napretka u oblasti karijere, ljubavi, finansija, meduljudskih odnosa, zdravlja..

Imao je priliku da saraduje i da licno uci od najvecih i najpriznatijih svetskih strucnjaka naseg vremena, kao sto su Lujza Hej, dr Vejn Dajer, Seril Ricardson, Brendon Burcard, dr Patrisa Krejn, Rid Trejsi, Mabel Katz i mnogi drugi.

Investicija

Cena za prijave u periodu: 20.02.2019. – 20.03.2019.

168

 

S obzirom da je ovo dogadaj koji okuplja veliki broj ucesnika iz zemlje i regiona, pruza vam se prilika da sebi obezbedite i rezervisete mesto u VIP sekciji, u prvim redovima, ispred same bine, i samim tim budete sigurni da cete program pratiti sa najbolje pozicije u sali kao i jos mnogo toga. Vise informacija o VIP sekciji dobicete nakon popunjavanja prijave.

S obzirom na ogranicen broj mesta i kompleksnost dogadaja u slucaju vaseg odustajanja od treninga, molimo vas da nas o tome obavestite najkasnije do 17.03.2019. Do tog datuma sva uplacena sredstva ce vam biti refundirana. Nakon ovog datuma sredstva se ne refundiraju, ali vi svakako svoju kartu mozete ustupiti nekom drugom, i obavestiti nas o toj promeni najkasnije 48h pred dogadaj, kako bismo pripremili personalizovane materijale za ucesnike.